Ποιος μηδενίζει τους αγώνες ?

Σχετικά με ορισμένους συμπατριώτες που εγκαλούν τους αιρετούς της «Λαϊκής Συσπείρωσης», οτι «Μηδενίζουν τους Αγώνες» γιατί «… όλες τους οι ενέργειες διαπνέονται από την συμμόρφωση στους νόμους… » καθώς και ότι υποστηρίζουμε  πως «…. η χαρτούρα, και η γραφειοκρατική διαδικασία είναι αυτή  που λύνει προβλήματα».

Αφού τονίσουμε ότι κάνεις  δεν έχει δικαίωμα να μηδενίζει αγώνες μιας ολόκληρης κοινωνίας και όσων συμβάλουν σε αυτούς, καλούμε κάθε καλόπιστο δημότη να προσπαθήσει να θυμηθεί ποια δημοτική παράταξη, από όποια θέση και αν βρίσκεται, συμβάλει στην οργάνωση η στην υποστήριξη κινητοποιήσεων στην Ικαρία όλα τα χρόνια της ύπαρξης του δήμου Ικαρίας, αλλά και προγενέστερα…. .

Για όσους δεν τους βοηθάει η μνήμη τους ας ρίξουν μια ματιά σε αυτή την μικρή διαδικτυακή αναζήτηση :

https://www.youtube.com/watch?v=y-B-eH7-PG4

Αν μπορούν να βρουν κάτι ανάλογο τα τελευταία 4 χρόνια στην ιστοσελίδα του δήμου η οπουδήποτε αλλού, ας συνεχίσουν «Τσουβάλιασμα» και ας κάνουν τις επιλογές τους….

  Οι υποψήφιοι με την «Λαϊκή Συσπείρωση» Ικαρίας, είναι αμετακίνητοι στην πρώτη γραμμή των αγώνων του λαού των νησιών μας και εκεί θα βρίσκονται και την επόμενη ημέρα των εκλογών, όπως πάντα, και από τη θέση της Δημοτικής Αρχής.

Είναι Ανεξάρτητοι από προσωπικά οφέλη, και επιχειρηματικά συμφέροντα. Δεν κρύβονται λέγοντας “έτσι είναι, τι να κάνουμε”, δεν δηλώνουν “αναρμόδιοι” για όσα αφορούν τις ζωές μας, για το δικαίωμα στη δουλειά, την παιδεία, την υγεία, αλλά μπαίνουν μπροστά και διεκδικούν, μαζί με τον λαό, απέναντι σε υπουργεία και κυβερνήσεις.  Απαιτούν σύγχρονα δικαιώματα σε όλους τους τομείς της ζωής της λαϊκής οικογένειας.

 Η Λαϊκή Συσπείρωση, παρά τα εμπόδια θα συνεχίσει μαζί τον Ικαριώτικο λαό, τον αγώνα υπεράσπισης των συμφερόντων του νησιού και των πολιτών του και όχι των λίγων.

Όσοι αισθάνονται προοδευτικοί και οι αριστεροί στην Ικαρία να σκεφτούν:

  • Ποιος θα είναι μαζί τους στον αγώνα για να εμποδίσουμε τη μείωση της χρηματοδότησης του δήμου, τις ιδιωτικοποιήσεις, την επέκταση της ανταποδοτικότητας ;
  • Ποιος θα υπερασπιστεί τα λαϊκά συμφέροντα απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, και των τοπικών συνοδοιπόρων της ;

Ο λαός των νησιών μας έχει λόγους να στηρίξει τη  “Λαϊκή Συσπείρωση” στον δήμο και στην Περιφέρεια.

Ισχυρή “Λαϊκή Συσπείρωση”, για να γίνει ο δήμος σύμμαχος του λαού.

Αρέσει σε %d bloggers: