Ορκίστηκε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ικαρίας

Ορκίστηκε το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ικαρίας στο Παλιό Δημαρχείο Αγίου Κηρύκου.
Τη δέσμευση ότι θα βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων του νησιού για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν από την εφαρμοζόμενη πολιτική την επόμενη πενταετία, έδωσε με την τελετή ορκωμοσίας της η νέα Δημοτική Αρχή Ικαρίας.
Ως Δημοτική Αρχή της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, Θα παλεύουμε ενάντια στις δυσκολίες, που θα πολλαπλασιάζονται, λόγω της πολιτικής που ακολουθούν όλες οι κυβερνήσεις. Εμείς όμως, δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε, δεν κάνουμε βήμα πίσω! Θα παλεύουμε ενάντια στην υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση, ενάντια στην πολιτική ιδιωτικοποίησης και εμπορευματοποίησης των δομών και των υπηρεσιών του Δήμου.
Στο κέντρο της προσοχής μας, θα βρεθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν τη ζωή του εργαζόμενου, του ανέργου, της λαϊκής οικογένειας της Ικαρίας , με προτεραιότητα στα παιδιά μας, που είναι το μέλλον μας.
Ως Δημοτική Αρχή της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, δεν ξεχωρίζουμε τους συμπολίτες μας ανάλογα με το τι ψήφισαν, δεν διαχωρίζουμε τους Προέδρους, τα Συμβούλια των Κοινοτήτων ανάλογα με το ψηφοδέλτιο με το οποίο εκλέχτηκαν. Θα επιδιώξουμε να συνεργαστούμε, να παλέψουμε όλοι μαζί. Έχουμε όλοι μας χρέος, τα επόμενα πέντε χρόνια, να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του Ικαριακού λαού. Έχουμε χρέος να είμαστε δίπλα του, να παλέψουμε μαζί του, για να ικανοποιηθούν οι σύγχρονες ανάγκες του.
Ο μόνος δρόμος επίλυσης των προβλημάτων μας είναι ο αγώνας.
Μαζί μπορούμε να κατακτήσουμε πολλά.
Αρέσει σε %d bloggers: