Ερώτηση σχετικά με τον προγραμματισμό εργασιών στο κτήριο και το προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Καρκιναγρίου

Κύριε Αντιδήμαρχε, πριν λίγες μέρες μας κοινοποιήθηκε αίτημα της Προϊσταμένης του Δημοτικού Σχολείου Καρκιναγρίου, με το οποίο ενημερώνει για τις αναγκαίες επισκευές και εργασίες στο κτήριο και το προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Καρκιναγρίου.

Πιστεύοντας ότι δεν αμφισβητούνται όσα αναφέρονται στο σχετικό αίτημα παρακαλούμε να ενημερωθεί το Δημοτικό συμβούλιο και η εκπαιδευτική κοινότητα του Καρκιναγρίου για τα εξής :

  • Ποιες από τις αναφερόμενες παρεμβάσεις θα αντιμετωπιστούν άμεσα (μέχρι τέλος Οκτωβρίου), και ποιες μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς  2022-23?
  • Γιατί η διοίκηση του δήμου δεν αξιοποίησε τις επιχορηγήσεις του ΥΠ.ΕΣ για την επισκευή και συντήρηση των σχολικών κτηρίων των δυο τελευταίων ετών (για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση φτάνουν στις 26.733 Ευρώ), για να αντιμετωπίσει μέρος έστω των αναφερόμενων παρεμβάσεων?
  • Γιατί οι επιχορηγήσεις του ΥΠ.ΕΣ για την επισκευή και συντήρηση των σχολικών κτηρίων των δυο τελευταίων ετών, δεν έχουν φτάσει καν στην σχολική επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης?

       Για την Λαϊκή Συσπείρωση Ικαρίας

Κόχιλας    Σωτήριος

Αρέσει σε %d bloggers: