Διήμερες πολιτικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ στην Ικαρία

Με συμμετοχή εκατοντάδων Ικαριωτών ολοκληρώθηκαν οι διήμερες πολιτικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ σε Εύδηλο και Άγιο Κήρυκο Ικαρίας στις  17 και 18 Μάη όπου μίλησε η  Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής. 

Στις ομιλίες που έγιναν η Αλέκα Παπαρήγα αναφέρθηκε στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών αλλά και συνολικότερα για τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, στο ψεύτικο δίπολο μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, για τις δηλώσεις στελεχών της κυβέρνησης. Ανέδειξε ότι το κριτήριο των  ψηφοφόρων που ανήκουν στην εργατική τάξη, στους ιδιοκτήτες μικρών μαγαζιών, εμπόρους, επαγγελματίες, βιοτέχνες, στους φτωχούς αγρότες, των νέων, των γυναικών, των μαθητών που για πρώτη φορά ψηφίζουν πρέπει να είναι εντελώς διαφορετικό από το κριτήριο των ισχυρών επιχειρηματικών ομίλων, της ΕΕ των μονοπωλίων, και των δήθεν συμμάχων κρατών μελών του ΝΑΤΟ. 

Τονίζοντας ότι η ψήφος μπορεί να γίνει δύναμη  μόνο στο βαθμό που είναι απαλλαγμένη από προκαταλήψεις, φόβους, από τα ψεύτικα και εκφοβιστικά διλήμματα, από την προσπάθεια που κάνουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να διαλέξει ο λαός ανάμεσα τους, ή το πολύ να διαλέξει ένα μικρότερο κόμμα που θα συνεργήσει μαζί τους. 

Σε όλες τις κάλπες που θα ανοίξουν στις 26 Μάη, αυτή η διάθεση μπορεί να εκφραστεί με ένα και μοναδικό τρόπο: με την ενίσχυση των ψηφοδελτίων που στηρίζει το ΚΚΕ, να αναδείξει και πάλι Κομμουνιστή Δήμαρχο στην Ικαρία.

Στις εκδηλώσεις χαιρέτησε ο Στέλιος Σταμούλος Δήμαρχος Ικαρίας και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο Βόρειο Αιγαίο, και η Γεωργία Λαρδά, γραμματέας του ΤΣ Ικαρίας της ΚΝΕ και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στο Βόρειο Αιγαίο , κάλεσε τη νεολαία στις φετινές εκλογές να κάνει τη διαφορά ψηφίζοντας ΚΚΕ στην Ευρωβουλή και Λαϊκή Συσπείρωση σε Δήμο και περιφέρεια, ιδιαίτερα στους νέους μαθητές της Β’ κ Γ’ Λυκείου που ψηφίζουν για πρώτη φορά, στους νέους που δεν δέχονται την αδικία, που έχουν όνειρα για την ζωή κα το μέλλον τους. Ανέδειξε ότι μόνη ψήφος που μετράει είναι κόκκινη και αγωνιστική.

Χαιρετισμό του απευθύνε και ο  υποψήφιος δήμαρχος Ικαρίας  Νίκος Λαρδάς

Στη συγκέντρωση του Αγίου Κηρύκου, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκε η Βαγγελιώ Κυπραίου, υποψήφια Δήμαρχος Φούρνων με την Λαϊκή Συσπείρωση καθώς και πλήθος υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων για τον Δήμο Ικαρίας.

Διαβάστε το χαιρετισμό του κ. Νίκου Λαρδά εδώ.

Αρέσει σε %d bloggers: