Παρουσίαση Υποψήφιων Δημάρχων Ικαρίας και Φούρνων

 H Τ.Ε Ικαρίας – Φούρνων του ΚΚΕ , πιστεύοντας ότι ο λαός δεν έχει ανάγκη από δημάρχους που θα στηρίζουν της επιλογές της κυβέρνησης, των “εταίρων” της Ε.Ε, των επιχειρηματικών συµφεροντων, αλλά από αγωνιστές που θα δουλεύουν μαζί µε το λαό του νησιού, θα τον κινητοποιούν, θα διεκδικούν μαζί του, θα αντιπολιτεύονται τους ισχυρούς και το πολιτικό τους προσωπικό.
Ανακοίνωσε χθες σε συγκέντρωση στο Καραβοσταμο την υποψηφιότητα των συντρόφων Φανούρη Καρούτσου ως υποψήφιου Δημάρχου Ικαρίας και της Ευαγγελίας Κυπραίου ως υποψήφιας Δημάρχου Φούρνων με τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Ο Φανούρης Καρούτσος, 63 ετών, μέλος του Τ.Γ Ικαρίας-Φούρνων του ΚΚΕ, έχει πλούσιο αγωνιστικό παρελθόν αφού από τα μαθητικά του χρόνια συμμετέχει στο εργατικό -λαϊκό κίνημα. Γέννημα θρέμμα εργάτης, πρόεδρος επί σειρά ετών του συνδικάτου οικοδόμων του νησιού. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του εργατικού κέντρου του νομού Σάμου και από το 2002 έως το 2010 ήταν δήμαρχος Ραχών. Από το 2011 έως σήμερα είναι δημοτικός σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση στον δήμο Ικαρίας.
Η Ευαγγελία Κυπραίου 38 ετών, είναι απόφοιτη της Σχολής Τεχνολόγων Αλιείας – Υδατοκαλλιεργειών ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και εργάζεται στους Φούρνους συμμετέχοντας σε ερευνητικά προγράμματα σχετικά με τη συλλογή αλιευτικών δεδομένων. Είναι Γραμματέας της ΚΟΒ Φούρνων, επικεφαλής και δημοτική σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης στους Φούρνους. Ασχολήθηκε ενεργά με το φοιτητικό – σπουδαστικό κίνημα και είναι μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ).
Ανοίγοντας την συζήτηση για τις εκλογές στην τοπική διοίκηση αρχικά τονίζουμε οτι ο λαός δεν έχει ανάγκη από δημάρχους που θα στηρίζουν της επιλογές της κυβέρνησης, των “εταίρων” της Ε.Ε, των επιχειρηματικών συµφεροντων. Αλλά από αγωνιστές που θα δουλεύουν μαζί µε το λαό των νησιών μας , θα διεκδικούν μαζί του, θα αντιπολιτεύονται τους “ισχυρούς” και το πολιτικό τους προσωπικό σε όλα τα επίπεδα.
Σε αυτόν τον περήφανο και ωραίο δρόμο θα βαδίσουμε πηγαίνοντας προς της εκλογές στις 8/10/2023.
Αρέσει σε %d bloggers: