Η ΛΑΣ Ικαρίας εύχεται καλή επιτυχία σε όσους μαθητές & μαθήτριες λάβουν μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ευχόμαστε να προσέλθετε στις πανελλαδικές εξετάσεις με αισιοδοξία, δύναμη και μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Να έχετε πάντα στο μυαλό σας πως στο διαρκή αγώνα για τη ζωή και το μέλλον που ονειρεύεστε και διεκδικείτε οι πανελλαδικές είναι μια ακόμη «μάχη» από τις πολλές που έχετε δώσει μέχρι σήμερα και θα δώσετε στο μέλλον εσείς και οι οικογένειές σας.

 Ανεξαρτήτως “βαθμολογικής επίδοσης”, το μέλλον και τα όνειρά σας τα κρατάτε στα χέρια σας. Θα τα κατακτάτε, όσο δεν τα χαρίζετε σε κανέναν, αλλά επιλέγετε να αγωνίζεστε για αυτά μαζί με όσους σας ενώνουν κοινές ανάγκες και ανησυχίες. Με εφόδια την ανθρωπιά,    την αλληλεγγύη, τη  συλλογικότητα και τον αγώνα μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας για μια καλύτερη ζωή πραγματικότητα!

   Είμαστε δίπλα σας,  να  σας  βλέπουμε να μεγαλώνετε, να κάνετε  όνειρα, να έχετε φιλοδοξίες……..  Γι αυτό  κι εμείς, αγωνιζόμαστε για ένα σχολείο που θα καλύπτει τις σύγχρονες μορφωτικές σας ανάγκες.  Συνεχίζουμε να διεκδικούμε και να αγωνιζόμαστε για σύγχρονή εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν, χωρίς κοινωνικούς φραγμούς.

Στηρίζουμε τα παιδιά μας με όλους τους τρόπους, ειδικά σε αυτή την φάση που το ψυχολογικό τους φορτίο, λόγω των εξετάσεων,  είναι αυξημένο.

Κάθε μάχη θέλει καθαρό μυαλό, επιμονή, υπομονή και ψηλά το κεφάλι.

Καλή επιτυχία, σε κάθε μαθητή και σε κάθε μαθήτρια.

Αρέσει σε %d bloggers: