Το δημοσιογραφικό ξέπλυμα της Χρυσής Αυγής!

Κάτω από την πίεση του λαϊκού κινήματος, που οδήγησε στην καταδίκη των χρυσαυγιτών και από την αστική δικαιοσύνη, αρκετοί γνωστοί δημοσιογράφοι και αστικά  κανάλια -από τη μια στιγμή στην άλλη- προσπάθησαν να εμφανιστούν από «προστάτες» της… Δημοκρατίας έως «αντίφα μαχητές».

Είναι οι ίδιοι που επί 10 ολόκληρα χρόνια ξέπλυναν, προώθησαν και απέκρυψαν τον εγκληματικό χαρακτήρα και την δολοφονική δράση των ναζιστών της Χρυσής Αυγής ενώ δεν ήταν λίγες φορές που με τον πιο χυδαίο τρόπο προσπάθησαν να εξισώσουν τους χρυσαυγίτες με την πρωτοπόρα δράση των κομμουνιστών.

Με την αφορμή αυτή λοιπόν πριν από λίγες ημέρες, οι συντελεστές της «Ελληνοφρένειας» δημιούργησαν και παρουσίασαν ένα αποκαλυπτικό βίντεο για να θυμίσει σε όσους έχουν βραχεία μνήμη τον βρώμικο ρόλο που έπαιξαν τα MME και επιτελεία τους  στο ξέπλυμα της Χρυσής Αυγής.

Το βίντεο ξεμπροστιάζει και τους δημοσιογράφους – τηλεπερσόνες, που συστηματικά φιλοτέχνησαν το «ανθρωπιστικό» προφίλ των δολοφόνων του Φύσσα και του Λουκμάν, χρησιμοποιώντας μάλιστα το ιδεολόγημα ότι πρόκειται για ένα «κανονικό κόμμα», το οποίο δεν έχει σχέση με τον ναζισμό και το οποίο έχει νομιμοποιήσει ο ελληνικός λαός με την εκλογή του στο κοινοβούλιο.

Δεν έχουμε καμιά αυταπάτη για την επόμενη μέρα. Οι λουφαγμένοι σήμερα φασίστες, όποια κι αν είναι η απόφαση του δικαστηρίου,   θα συνεχίσουν – όποια μορφή και αν έχουν – να είναι η χρήσιμη εφεδρεία για τους επιχειρηματικούς ομίλους και τις κυβερνήσεις τους.

Ο φασισμός δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον!

Αρέσει σε %d bloggers: