Για την συλλογή ανακυκλώσιμων υλικών στην Βόρεια Ικαρία

Αφού σας ενημερώσουμε ότι παρακολουθούμε με ενδιαφέρον την δραστηριότητα των υπηρεσιών του δήμου που ασχολούνται με την συλλογή των ανακυκλώσιμων υλικών από τα σημεία συλλογής που έχει αναπτύξει ο δήμος Ικαρίας. Και σας υπενθυμίσουμε την διαχρονική συμβολή των εκλεγμένων της Λαϊκής Συσπείρωσης στην προσπάθεια να αλλάξει ουσιαστικά ο τρόπος διαχείρισης των απορριμμάτων στην Ικαρία, καθώς και την υποστήριξη σχετικών ενεργειών ανεξάρτητα αν βρισκόμαστε σε θέση διοίκησης η όχι.

  Σήμερα παρατηρούμε ότι το τελευταίο 20μερο παρουσιάζονται στην Βόρεια Ικαρία, καθυστερήσεις στην συλλογή των ανακυκλώσιμων υλικών  από  τα σημεία συλλογής, συλλογή κάδων ανακύκλωσης σε συμβατικά απορριμματοφόρα (στις 21/7), και συσσώρευση ανακυκλώσιμων στο κέντρο διαλογής και δεματοποίησης στον Αγκαθωπό.

Κατόπιν αυτών σας καλούμε να ενημερώσετε το δημοτικό συμβούλιο και τους κάτοικους  στην βόρεια Ικαρία για τις ενέργειες που έχετε προβεί ώστε να αποκατασταθεί  η ομαλή συλλογή, διαλογή, και προώθηση των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων έκτος Ικαρίας.

  Για την Λαϊκή Συσπείρωση  Ικαρίας

Στέλιος  Κουντούπης

 Καλογερής Γεώργιος

Αρ. Πρωτ :  4253 / 26-7-2023

Προς : Αντιδήμαρχο  κ. Φ.  Ράπτη  (Καθαριότητας, Ύδρευσης-Αποχέτευσης & Ηλεκτροφωτισμού)

Αρέσει σε %d bloggers: