Αλληλεγγύη στο Λαό της Παλαιστίνης

Εκφράζουμε  την αλληλεγγύη μας  στον λαό της Παλαιστίνης και καταδικάζουμε την κλιμάκωση της επίθεσης απέναντί του από το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ, με αεροπορικές επιδρομές, χτυπήματα ενάντια σε διαδηλωτές κ.ά. Όσοι επικαλούνται το διεθνές δίκαιο ας μην ξεχνούν οτι για αυτό που συμβαίνει στην Παλαιστίνη υπάρχουν Αποφάσεις του ΟΗΕ που δεν εφαρμόζονται, όταν στην Παλαιστίνη έχουμε….. Κατοχή, Φυλακισμένους , Πρόσφυγες στην ίδια τους την χώρα, και το μοναδικό φαινόμενο … να σε ξεσπιτώνει το κράτος για να δώσει το σπίτι σου σε έναν έποικο….έτσι απλά !!!!

Αυτή η επίθεση γίνεται με την ανοχή των ΗΠΑ και της ΕΕ, που στηρίζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς και αποκλεισμούς, που δημιουργούν ασφυξία στον παλαιστινιακό λαό. Μεγάλες ευθύνες έχει η κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και η προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αναβάθμισαν όλα αυτά τα χρόνια τη στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ και δεν υλοποίησαν την ομόφωνη απόφαση της Βουλής τον Δεκέμβρη του 2015, για αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους.

Να σταματήσει τώρα η ισραηλινή σφαγή και κατοχή. Συμπαραστεκόμαστε στον παλαιστινιακό λαό ενάντια στα ιμπεριαλιστικά σχέδια και την ισραηλινή βαρβαρότητα.

Αρέσει σε %d bloggers: