Αίτηση για αναβολή της 16ης συνεδρίασης της οικονομικής επιτροπής

Κύριε Δήμαρχε, όπως γνωρίζετε μεσημέρι της 30ης Ιουλίου (14:30) στάλθηκε η πρόσκληση (σχετικό 1) για την  16η συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής, που  ανάμεσα στα θέματα (συνολικά 16) περιέχονται η εισήγηση της οικονομικής επιτροπής προς το δημοτικό συμβούλιο για την 3ηαναμόρφωση του προϋπολογισμό, αλλά και η έγκριση των προϋπολογιστικών και απολογιστικών στοιχείων Ά Εξαμήνου 2020.

Με δεδομένο πως από την διαδικασία της πρόσκλησης για την συζήτηση αυτών των δυο σοβαρών θεμάτων, προκύπτουν τόσο ουσιαστικοί όσο και τυπικοί λόγοι ακυρότητας των σχετικών αποφάσεων (μέχρι και σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία εισήγηση η έστω κάποια σχετική ενημέρωση), παρακαλούμε να αναβάλλετε την σχετική συνεδρίαση και να επανέλθετε με νέα προσκόλληση που θα συνοδεύεται με τις σχετικές εισηγήσεις, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα προετοιμασίας των εκπροσώπων των παρατάξεων που συμμετέχουν στην οικονομική επιτροπή.

 Σε διαφορετική περίπτωση σας γνωρίζουμε ότι δεν θα συμμετέχουμε στην συνεδρίαση  και παρακαλούμε να καταχωρηθεί στα πρακτικά της συνεδρίασης η σχετική επιστολή.

Οι λόγοι που σας απευθύνουμε αυτή την έκκληση δεν αφορούν μόνο τους τυπικούς λογούς που δεν τηρούνται ως προς την διαδικασία σύγκλησης της οικονομικής επιτροπής (σχετικό 2), άλλωστε αυτό έχει γίνει και σε προηγούμενες συνεδριάσεις και δεν έχουμε βάλει θέμα νομιμοποίησης των αποφάσεων.

Ο σοβαρότερος λόγος είναι ότι δεν μας δίνεται ο  απαιτούμενος χρόνος  και τα αναγκαία έγγραφα και στοιχεία για να διαμορφώσουμε συγκεκριμένη άποψη, τουλάχιστον για αυτά τα δυο σοβαρά θέματα.

Κλείνοντας παρακαλούμε για μια ακόμα φόρα να προχωρήσετε στην αναβολή  της συνεδρίασης και μαζί με την νέα πρόσκληση να προσκομιστούν όλα τα σχετικά στοιχεία που έχετε στην διάθεση σας, και σας έδωσαν την δυνατότητα να διαμορφώσετε την συγκεκριμένη πρόταση.

 Υ.Γ : Σας υπενθυμίζω ότι έχω ζητήσει οι προσκλήσεις και οι εισηγήσεις προς την οικονομική επιτροπή, να στέλνονται είτε σε έντυπη μορφή η έστω στην διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της παράταξης, έτσι ώστε να φτάνουν εγκαίρως στα χέρια μου για να προετοιμάζομαι για την συνεδρίαση.

Για την Λαϊκή Συσπείρωση Ικαρίας

Λαρδά – Καρίμαλη Βασιλεία

Αρέσει σε %d bloggers: