Αίτημα κοινοποίησης ενημερωτικών σημειωμάτων

Κύριε δήμαρχε, προκειμένου να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή διαδικασία παράδοσης παραλαβής από την απερχόμενη διοίκηση του Δήμου Ικαρίας στην νεοεκλεγείσα διοίκηση παρακαλούμε το συντομότερο δυνατό και όχι μετά την  1η  Δεκεμβρίου 2023 όπως μας κοινοποιηθούν τα ακόλουθα σημειώματα :

  • Οικονομικής Κατάστασης του Δήμου (Εκκρεμότητες της τρέχουσας δημοτικής περιόδου – Κατάσταση εσόδων/ εξόδων  ανταποδοτικών υπηρεσιών – Εκκαθάριση ΔΕΗ, κλπ).
  • Προσωπικού υπηρεσιών (Κατάσταση εργαζόμενων με όλες τις εργασιακές σχέσεις με διευκρίνηση χρόνου απασχόλησης για τους ΙΔΟΧ, Κατάσταση ωφελουμένων από όλα τα προγράμματα της ΔΥΠΑ, προγραμματισμός για προσλήψεις  τακτικού και εποχικού προσωπικού).
  • Οχημάτων και μηχανημάτων έργου (Κατάσταση όλων των οχημάτων και εκκρεμότητες που υπάρχουν για το επόμενο διάστημα) .
  • Εξέλιξης έργων (Ποια είναι δημοπρατημένα – Ποια είναι συμβασιοποιημενα –  ποια είναι τα χρονοδιαγράμματα τους – Ποια έχουν πάρει παράταση  – άλλες εκκρεμότητες).
  • Εξέλιξη προτάσεων σε χρηματοδοτικά εργαλεία (Ποιες προτάσεις έχουν υποβληθεί , σε ποιο πρόγραμμα, τι εκκρεμότητες υπάρχουν, κλπ) .
  • Δημοτικής περιουσίας (Δηλώσεις κτηματογράφησης και ενημέρωση για εκκρεμότητες που αφορούν την περιουσία του Δήμου) .
  • Δικαστικών υποθέσεων (Πόσες δικαστικές υποθέσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και τι εκκρεμότητες υπάρχουν σήμερα).

Για να αποφευχθούν παρερμηνείες στα σημειώματα παρακαλούμε να έχουν  την έγκριση  και των αρμόδιων υπηρεσιών .

  Τέλος παρακαλούμε το αργότερο μέχρι 10/12/2023 να ορίσετε ημερομηνία συνάντησης  για να υπάρξει δια ζώσης ενημέρωση για όσα θέματα  χρειαστεί να διευκρινιστούν από την μελέτη των ενημερωτικών σημειωμάτων, ώστε να προχωρήσει απρόσκοπτα  η  διαδικασία παράδοσης παραλαβής.

           Για την Λαϊκή Συσπείρωση Ικαρίας

     Καρούτσος  Φανούριος

 

27  Νοεμβρίου   2023 –  Αρ. Πρωτοκόλλου : 6829/ 27-11-2023

Προς :  Δήμαρχο Ικαρίας  κ. Ν. Καλαμπόγια

Κοινοποίηση : Προϊστάμενους Διοικητικών – Οικονομικών – Τεχνικών  Υπηρεσιών  Δήμου  Ικαρίας

Για όσους ενδιαφέρονται,  μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει κανένα  έγγραφο και καμία ειδοποίηση για ενημέρωση της νέας διοίκησης……………..

Αρέσει σε %d bloggers: