Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την Περιφερειακή Ενότητα Ικαρίας- Φούρνων.

Σε μαχητικό κλίμα και αγωνιστική διάθεση παρουσιάστηκαν την Πέμπτη 31/8/2023, απο την Αγλαΐα Κυρίτση οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την Περιφερειακή Ενότητα Ικαρίας- Φούρνων.
Η υποψήφια περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αγλαΐα Κυρίτση σημείωσε ότι δεν είναι τυχαίο πως η παρουσίαση των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την Περιφέρεια «ξεκινάει από την Ικαρία των αγώνων, των εξόριστων αγωνιστών, την Ικαρία της αντίστασης και της καθημερινής πάλης για έναν καλύτερο κόσμο. Στην Ικαρία που ανέδειξε στις εθνικές εκλογές του Ιουνίου πρώτη πολιτική δύναμη το Κόμμα της αταλάντευτης λαϊκής και μαχητικής αντιπολίτευσης, το ΚΚΕ. Από αυτόν τον ιστορικό τόπο με τη βαριά αγωνιστική παρακαταθήκη ξεκινάμε ένα όμορφο και ελπιδοφόρο ταξίδι προς τις περιφερειακές εκλογές. Ένα ταξίδι γεμάτο αποφασιστικότητα και αγώνα γεμάτο πείσμα και δύναμη να αντισταθούμε να σταματήσουμε αντιλαϊκές πολιτικές και να ανοίξουμε το δρόμο για καλύτερες μέρες για τους νησιώτες και τα 10 νησιά του Β. Αιγαίου».
Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, θα είναι οι :
1. Γλαρού Τριανταφυλλιώ του Γεωργίου, 36 ετών, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής.
2. Κοτσαμπάς Νικόλαος του Δημητρίου, 43 ετών, Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Σχολείων Ικαρίας, εργαζόμενος στον επισιτισμό.
3. Σταμούλος Στυλιανός του Ζαχαρία, 76 ετών, συνταξιούχος τ. Δήμαρχος Ικαρίας και νυν περιφερειακός σύμβουλος.
4. Τσακαλίας Γεώργιος του Αργύριου, 53 ετών, δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, τ. νομαρχιακός σύμβουλος.
5. Χατζηαργυρίου Αικατερίνη του Ελευθέριου, 40 ετών, Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου του Νομού Σάμου, Πρόεδρος του σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Επισιτισμού Τουρισμού Ικαρίας- Φούρνων.
Αρέσει σε %d bloggers: