Η θέση των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής είναι στη φυλακή.

Η ώρα της απόφασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής έφτασε και πρέπει να σημάνει συναγερμός… Στις 7 Οκτώβρη το δικαστήριο θα ανακοινώσει την απόφαση του.

 Δεν εφησυχάζουμε!  Η καταδίκη της Χ.Α δεν είναι δεδομένη, παρά τα αδιάσειστα στοιχεία και το συνεχές σφυροκόπημα των μαρτύρων κατηγορίας που στάθηκαν ηρωικά απέναντι στους δολοφόνους αψηφώντας τους τραμπουκισμούς, ακόμα και σε βάρος των δικηγόρων της Πολιτικής Αγωγής και της Μάγδας Φύσσα.

Η προκλητική πρόταση της εισαγγελέως που επί της ουσίας, απαλλάσσει την ηγεσία της Χ.Α, δείχνει πόσο … «ανεξάρτητα» και «αμερόληπτα» κινούνται οι δικαστικές αρχές.

Η μόνη εγγύηση για την καταδίκη των νεοναζί είναι ο μαζικός  ξεσηκωμός!

  Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου και των σωματείων, ενώνουμε την φωνή μας με τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα, τους  φοιτητές, τους  μαθητές,  κάθε δημοκράτη που στέκεται ενάντια στην φαιά πανούκλα του φασισμού.

  • Απαιτούμε να καταδικαστούν, οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και μαζί τους όλος ο παραστρατιωτικός μηχανισμός της εγκληματικής οργάνωσης που έβγαζε τάγματα εφόδου στους δρόμους για να τρομοκρατούν και να χτυπάνε μετανάστες και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ.
  • Απαιτούμε να μπει τέρμα στην ασυλία που τους παρείχε ο κρατικός μηχανισμός.
  • Απαιτούμε να μην πέσουν στα μαλακά οι φασίστες, παίρνοντας ξανά το πράσινο φως για να βγουν από τις τρύπες τους.

Δεν έχουμε καμιά αυταπάτη για την επόμενη μέρα. Οι λουφαγμένοι σήμερα φασίστες, όποια κι αν είναι η απόφαση του δικαστηρίου θα συνεχίσουν να είναι η χρήσιμη εφεδρεία για τους επιχειρηματικούς ομίλους και τις κυβερνήσεις τους.   Έχουν το μερτικό τους όποτε τους καλούν στο να μπαίνουν εμπόδιο να σηκώνουν οι εργαζόμενοι κεφάλι, για να επικρατεί στους χώρους δουλειάς και σε σχολεία σιγή νεκροταφείου, ενισχύοντας το φόβο και το συμβιβασμό.

Τα Συνδικάτα έχουν τη δύναμη να τους απομονώσουν με την οργάνωση αγώνων που στοχεύουν την αιτία που τους μεγαλώνει, τους τροφοδοτεί και τελικά τους χρησιμοποιεί όποτε και όπως βολεύει τους επιχειρηματικούς ομίλους, την πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων: τον ορατό εχθρό, τον καπιταλισμό.  Έτσι μόνο αντιμετωπίζονται οι φασίστες, όσα μορφώματα κι αν επινοήσουν.

Ο φασισμός δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον!

Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί τους κατοίκους της Ικαρίας, να πάρουν θέση με επόμενο βήμα τη συμμετοχή στην εκδήλωση  του Ε.Κ.Σ και των σωματείων του νησιού, την Παρασκευή 2/10/2020 , για να εκφραστεί και από την Ικαρία  η οργή της πλειονότητας για τα εγκλήματα των νεοναζί.

Αρέσει σε %d bloggers: