Η Λαϊκή Συσπείρωση για τις κινητοποιήσεις των συνδικάτων στις 4-11-2021

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Νομού Σάμου, εκφράζουμε την στήριξη μας στις κινητοποιήσεις των συνδικάτων των νησιών μας.   

Είναι καιρός, αυτοί που ιδρώνουν και χτίζουν τον τόπο μας, να κάνουν κουμάντο και ν’ απολαμβάνουν σε όλους τους τομείς της ζωής τους, τα αποτελέσματα της δουλειάς τους. Δεν δεχόμαστε τον 21ο αιώνα με τέτοια ανάπτυξη της τεχνολογίας και της επιστήμης να ζούμε μια την σημερινή  «κανονικότητα» που διαμορφώνει η κυβερνητική πολιτική.

Σε συμπαράταξη με τα σωματεία συντονιζόμαστε για ένα μαζικό, ενωτικό, αγωνιστικό μέτωπο ενάντια στους αντεργατικούς νόμους και διεκδικούμε :

  • Αυξήσεις στους μισθούς, Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας για όλους.
  • Σταθερή δουλειά με σύγχρονα δικαιώματα, 7ωρο – 5ήμερο – 35ωρο.
  • Επαναφορά της Κυριακάτικης αργία σε όλους τους κλάδους.
  • Κατάργησή του νόμου εκτρώματος Χατζηδάκη.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ικαρίας καλεί τους κατοίκους της Ικαρίας,  να αντισταθούν οργανωμένα, με επόμενο βήμα τη συμμετοχή στην συγκέντρωση των συνδικάτων  των νησιών μας, την Πέμπτη 4/11/2021  στις 19:00 στην Πλατεία Ευδήλου.

Οι εκλεγμένοι με την Λαϊκή Συσπείρωση στο  δημοτικό συμβούλιο και στα συμβούλια των κοινοτήτων, θα είναι στους δρόμους του αγώνα, μαζί με τους εργαζόμενους και την εργατική τάξη του  νησιού μας.

Αρέσει σε %d bloggers: