Για το συνέδριο της ΚΕΔΕ και τους αυτοδιοικητικους που δεν έχουν πολιτική ταυτότητα…..

Πριν λίγες μέρες έγινε το συνέδριο της ΚΕΔΕ ….
Με αυτή την ανάρτηση σας ενημερώνουμε για την άποψη των εκλεγμένων με την Λαϊκή Συσπείρωση στην τοπική διοίκηση, γνωρίζοντας οτι πολύ λίγοι μάθατε για το συνέδριο , και ακόμα λιγότεροι οτι υπάρχει μια άποψη στην τοπική διοίκηση που δεν περιορίζεται να περιγράφει τα προβλήματα . Αλλά προσπαθεί να αναδείξει και τις αιτίες που τα δημιουργούν αλλά και τρόπο αντιμετώπισης τους.
Ενημερωτικά σας γνωρίζουμε ότι η απόφαση – «ευχολόγιο» του Συνεδρίου της ΚΕΔΕ, εγκρίθηκε (για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια) μόνο από τους εκλεγμένους με την στήριξη της Ν.Δ , ανάμεσα τους και ο “ανεξάρτητος¨ Δήμαρχος Ικαρίας.
Τέλος για μια ακόμα φορά τονίζουμε οτι οι εκλεγμένοι στα δημοτικά συμβούλια με τη Λαϊκή Συσπείρωση έχουμε επιλέξει στρατόπεδο. Είναι αυτό των συμφερόντων της μεγάλης λαϊκής πλειοψηφίας. Και το επόμενο διάστημα με όλες μας τις δυνάμεις θα συνεχίσουμε να παλεύουμε δίπλα στους συνδημότες μας, για τις αγωνίες και τις ανάγκες τους, για μέτρα ανακούφισης, για να ένα καλύτερο αύριο που θα έχει στο επίκεντρο τις ανάγκες των πολλών και όχι τα κέρδη των λίγων. Σ’ αυτή την κατεύθυνση πρέπει να παλέψουμε. Αφού συνεχώς ακούμε ότι οι Δήμοι είναι η βαθμίδα του κράτους που βρίσκεται πιο κοντά στο λαό και ακούει τα προβλήματά του. Γι’ αυτό, λοιπόν, δεν πρέπει να τον εγκαταλείψουμε, αλλά να είμαστε ένα μαζί του, να αγωνιστούμε μαζί του για άμεσα μέτρα βελτίωσης της ζωής του.

Αρέσει σε %d bloggers: