Ερώτηση σχετικά με την διαδικασία διοικητικής αποβολής από κοινόχρηστους χώρους του δήμου

Σε συνέχεια όσων αποφασίστηκαν στην 15η / 2020 και στην 5η / 2021 συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου σχετικά με την διαδικασία διοικητικής αποβολής από τις δημοτικές εκτάσεις στον οικισμό Καστανιές της Δ.Ε Ραχών (υπόθεση Rural Connect) , στον οικισμό Καραβοστάμου της Δ.Ε Ευδήλου (υπόθεση Χαλικά), καθώς και με την διαδικασία σήμανσης της δωρεάς Σαμίδη στον οικισμό  Χριστός  της Δ.Ε Αγ. Κηρύκου ως χώρος στάθμευσης, μέχρι να κατασκευαστεί η παιδική χαρά που προβλέπει η δωρεά.

 Παρακαλούμε να ενημερωθεί το Δημοτικό συμβούλιο για τις ενέργειες που έχουν γίνει από την διοίκηση στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε (ένας χρόνος στην υπόθεση Rural Connect, 6 μήνες στις άλλες δυο υποθέσεις) προκειμένου να αντιμετωπιστεί η προφανή πρόθεση οικειοποίησης των  εν λόγο εκτάσεων του δήμου μας από ιδιώτες.

Για την Λαϊκή Συσπείρωση Ικαρίας

Νικόλαος   Λαρδάς

Ενημερωτικά στην 13η /2021  συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (22/10/2021) , ο κ. Δήμαρχος ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη της κωλυσιεργίας και δεσμεύτηκε ότι άμεσα θα κινηθούν όλες οι αναγκαίες διαδικασίες …… αναμένουμε.

Αρέσει σε %d bloggers: