Δήλωση στήριξης στη «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» από τον ΝΙΚΟ Κ. ΤΣΑΡΝΑ

Ο Αθλητισμός όπως και όλες οι σύγχρονες ανάγκες της νεολαίας συνθλίβονται στη σημερινή κοινωνία, γιατί και αυτός ο τομέας ελέγχεται από μεγαλοεπιχειρηματίες και λειτουργεί με σκοπό το κέρδος.

Για να αλλάξει αυτή η κατάσταση χρειάζεται να δυναμώσει η συλλογική διεκδίκηση, ο αγώνας για να αποδεσμευθεί ο Αθλητισμός από την εμπορευματοποίηση με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης.

Χρειάζεται συμμετοχή των εργαζομένων και αθλουμένων στον έλεγχο και στη διοίκηση των αθλητικών σωματείων, επαρκής χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό, ώστε να καλύπτονται όλες οι ανάγκες για αθλητικές εγκαταστάσεις, υλικοτεχνική υποδομή, αλλά και επιστημονική και ιατρική υποστήριξη. Έτσι θα θωρακίζεται η υγεία του λαού, θα αναπτύσσεται πολύπλευρα η προσωπικότητα του κάθε μέλους της κοινωνίας και θα καλλιεργείται η συλλογική άμιλλα

Πιστεύοντας ότι η παρέμβαση του Δήμου Ικαρίας με την σημερινή του διοίκηση στα αθλητικά δρώμενα του νησιού είναι η εντονότερη και η αποτελεσματικότερη των τελευταίων χρόνων, αξίζει να συνεχιστεί η προσπάθεια υλοποίησης του σχεδιασμού για την δημιουργία και την βελτίωση όλων των αθλητικών υποδομών της Ικαρίας, με δωρεάν χρήση από τους αθλητές και τη νεολαία.

Είναι η καλύτερη απάντηση στη ναρκοκουλτούρα και στη θωράκιση της ίδιας της νεολαίας από μια σειρά εξαρτήσεις.

Κόντρα στη λογική της ανάθεσης και της αποστράτευσης, η ελπίδα βρίσκεται σε αυτούς που παλεύουν, διεκδικούν και αντιστέκονται.

Γι αυτούς τους λόγους στηρίζω τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Ικαρίας, με υποψήφιο δήμαρχο τον Νίκο Λαρδά και την Λαϊκή Συσπείρωση Βορείου Αιγαίου με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Σταύρο Τάσσο, γιατί αγωνίζονται με σημαία το σύνθημα: « ο αθλητισμός είναι δικαίωμα για όλους και όχι πολυτέλεια για λίγους» .
Κόκκινο σε όλες τις κάλπες !

ΝΙΚΟΣ Κ. ΤΣΑΡΝΑΣ
Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε
Μέλος του Δ.Σ του Ν.Π. «Ιωάννης Τσαρνάς» του Δήμου Ικαρίας

Αρέσει σε %d bloggers: