Ο Δήμος Ικαρίας στο δρόμο του αγώνα με όλους Ικαριώτες και τις Ικαριώτισσες

Χαιρετίζουμε (και ευχαριστούμε) όλους όσους συμπορεύτηκαν μαζί μας, δίνοντας με την ψήφο τους την πλειοψηφία στον δήμο Ικαρίας με 45%, και εκλέγοντας Δήμαρχο Ικαρίας τον Φανούρη Καρουτσο. Χαιρετίζουμε επίσης τους εκατοντάδες Ικαριώτες που έριξαν το κόκκινο γαρύφαλλο στην κάλπη της περιφέρειας, δίνοντας την 1η θέση στα νησιά μας στην Λαϊκή Συσπείρωση με το εντυπωσιακό 42%.
Η Λαϊκή Συσπείρωση, οι άνθρωποι της, άνθρωποι σαν εσάς του αγώνα και της βιοπάλης, δεν θα πουν ψέματα, δεν θα εξαπατήσουν. Όπως έχουν μέχρι τώρα αποδείξει, θα συνεχίσουν να μάχονται καθημερινά για τις ανάγκες της Ικαρίας, στηρίζοντας κάθε αγωνιστική πρωτοβουλία και δράση.
Ο δήμος θα γίνει μετερίζι της λαϊκής αντιπολίτευσης, περπατώντας το δρόμο του αγώνα με όλους Ικαριώτες και τις Ικαριώτισσες, για να μπει φραγμός στην αντιλαϊκή πολιτική, με εκλεγμένους αγωνιστές για να αντιπαλεύουν την αντιλαϊκή πολιτική και τα μέτρα των κυβερνήσεων και της Ε.Ε.
Δίνοντας δύναμη στη δική σας φωνή και στον δικό σας αγώνα, θα προσπαθήσουμε να πάμε ένα βήμα μπροστά, να ανοίξουμε το δρόμο των αλλαγών σε όφελος του Ικαριώτικου λαού!
Αρέσει σε %d bloggers: